Pic 1

Dobrodošli

Svetovanje o učinkoviti rabi energije v gospodinjstvih je pomembna pomoč vsem lastnikom hiš in stanovanj, ki vlagate sredstva v zmanjšanje rabe energije. Z izboljšanjem toplotne zaščite zgradb, uporabo sodobnih sistemov in večjo uporabo obnovljivih virov energije prispevate k varovanju okolja, zmanjševanju stroškov za energijo in izboljšanju bivalnih razmer.

več

Pic 2

Mreža energetsko svetovalnih pisarn

Nasvet energetskega svetovalca lahko poiščete v vam najbližji svetovalni pisarni, na skupaj več kot 30 lokacij, praktično v vseh večjih slovenskih mestih. Kontaktne podatke za pisarno lahko dobite na spletni strani, prav tako pa so dosegljivi tudi preko telefona (080 1669 ali 01 28 08 401).
Energetsko svetovanje je komercialno neodvisno in je za občane brezplačno. Poteka v obliki individualnih razgovorov, zato se je nanj potrebno predhodno naročiti.

več

Pic 2

Telefonski kontakt

Pokličite nas na brezplačni klicni center ENSVET, med ponedeljkom in petkom, od 9. in 14. ure, na telefonsko številko 080 1669 – kontakt za dejavnost energetskega svetovanja za občane s področja učinkovite rabe in obnovljivih virov energije.
Napotimo vas lahko, kam po brezplačni nasvet na temo energetskega svetovanja ali pa vam nudimo splošne informacije o energijsko učinkoviti gradnji in prenovi stavb ter o denarnih spodbudah za občane.

Svetovanje s pomočjo elektronske pošte

Najbolj učinkovita oblika svetovanja je vsekakor osebni razgovor v svetovalni pisarni. Kljub temu pa je mogoče krajša vprašanja zastaviti svetovalcem tudi preko elektronske pošte.

več

Usposabljanje novih energetskih svetovalcev

JAVNO POVABILO za udeležence tečaja za usposabljanje novih energetskih svetovalcev za delo v mreži ENSVET!
K usposabljanju za energetskega svetovalca, za občasno delo na podlagi podjemnih pogodb z izvajalcem dejavnosti ENSVET, vabimo vse kandidate, ki se zanimate za sodelovanje v energetsko svetovalni mreži ENSVET in z neposrednim stikom z občani pripomorete k učinkovitejši rabi in izrabi obnovljivih virov energije v stanovanjskih stavbah in gospodinjstvih.

več

Strokovni članki energetskih svetovalcev

Arr Left
strojne in ostale instalacije
gradbeništvo
ostale stroke
Arr Right

Ostale publikacije

Publikacije

Ostale dostopne publikacije s področja učinkovite rabe in obnovljivih virov energije.

več

Domače strani pisarn

strani_pisarn

Dostop do spletnih strani posameznih svetovalnih pisarn.

več